Üvegezés.hu
Edzett üveg gyártás, edzett üveg gyártás méretre,
Edzett keret nélküli üveg ajtó, üveg tolóajtó készítés.
Beltéri edzett üvegfal, üveg térelválasztó, üveg válaszfal
Eltört, berobbant beltéri edzett üvegek cseréje
Edzett üvegezés Budapest, Pest megye
Telefon: 06-30-432-8050
E-mail: uvegesbudapest@uvegezo.hu

Edzett üvegek gyártása.

Edzett üveg hőkezelési eljárás eredménye. Az edzett üveg gyártás készítés az edző kemencében történik. Az edzés hőkezelés folyamatánál el kell érni az üveg lágyulási, átalakulási hőmérséklet tartományát 600- 700°C, majd ezt követően folyamatosan lehűtik az üveg mindkét felületét. A hűtés sebességétől függően hőkezelt, előfeszitett üveg (TVG) vagy edzett üveg (ESG) terméket állítanak elő. Edzés hőkezelés során a külső felületek lehűlése gyorsabb, lehűlése miatt feszültségeloszlás alakul ki az üvegben. Az edzett üveg fizikai tulajdonságai a hőkezelési eljárásnak köszönhetően megváltoznak, ebből keletkező előnyei a megnövelt nyomás, nyírás, csavarodás és a hőmérsékletváltozásokkal szembeni nagyobb ellenállóság. Az edzett üveg felhasználása: Kültéren és beltérben, üvegtetőknél, ablakok, térelválasztók, keret nélküli és pont megfogás üvegszerkezetek gyártásánál. Üvegtöréskor apró, tompa élű szilánkokra törik szét, és hámsérülést okozhatnak.

Az edzett üveg méretre vágás, edzett üveg furás, edzett üveg csiszolás, edzett üveg vágása vízsugaras vágással sem lehetséges, ezeket a műveleteket az üveg edzése előtt kell elvégezni, pontosan a tulajdonsága miatt, szerkezetében olyan belső feszültségek vannak, amelyek miatt utólagosan nem megmunkálható az edzett üveg.

Egyedi edzett üvegek készítése.

Edzett üveg gyártás egyedi méretben. Edzett üvegfal, edzett üvegfalak, edzett üvegtérelválasztók készítése, beltéri keret nélküli üvegajtó, edzett üveg tolóajtó készítés, szerelés helyszínen Budapesten, Pest megyében.

Üveg zuhanykabinok készítése, beépítése képek


Oldaltérkép.

Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ